0 Menu

Over ons

Helox is het vervolgverhaal op een 8 generaties lange familiesaga, Heursel 1745 met Eric De Waele, en 3 generaties hoog professionele horlogeherstellers met Roberto de Bokx

Samen kozen we ervoor een nieuwe weg in te slaan als gevolg van o.m. de moeilijke bereikbaarheid van het stadscentrum, het aanscherpen van de eisen aan een atelier door de verschillende horlogemerken en de evolutie van het online-gebeuren.

Helox staat niet enkel voor “herstelling” en “onderhoud” van uurwerken. Ook uw juwelen zijn bij ons in goede handen.

Eric De Waele

Na meer dan 30 jaar in mijn juwelierszaak Heursel 1745 in de Langemunt in Gent, besloot ik  mij toe te leggen op wat ik het liefste doe. Luisteren naar mijn klanten en hen adviseren en ondersteunen bij hun keuzes en verlangens rond haute horlogerie en hoogkwalitatieve juwelen.

De samenwerking met Roberto de Bokx opent hierbij een nieuw perspectief. De uitbouw van een volwaardige hersteldienst is één van mijn nieuwe uitdagingen. Met het volste vertrouwen geef ik de herstellingen en het onderhoud van de horloges van mijn geliefde klanten in handen van Roberto.

Ontdek onze services

Roberto de Bokx

Als kleine jongen zag ik mijn vader en grootvader veel werken aan horloges en klokken. Het fascineerde mij mateloos, zodat het voor zich sprak om in de voetsporen te treden van mijn grote voorbeelden. 

Ik heb mijn studies in Antwerpen gevolgd en in 2000 heb ik mijn eigen horloge atelier te Gent geopend. Gedurende de jaren heen, heb ik verschillende stages gevolgd waaronder bij Omega , Breitling, IWC en Jaeger-LeCoultre in Zwitserland. Wij onderhouden en reviseren bijna alle grote merken waaronder Omega, Breitling, IWC, Jaeger-LeCoultre, Baume & Mercier, Cartier, Longines, Tag Heuer, Rado, Tissot, Pierre Balmain, Certina...

Gezien duidelijk werd dat het voor de eigenaars van een uurwerk beter en aangenamer is om rechtstreeks te woord te worden gestaan, zodat er direct professioneel advies kan worden verleend, heb ik besloten om hier meer op in te zetten.

In 2020 vond ik mijn soulmate in Eric De Waele. 

Wij leggen de nadruk op persoonlijk advies

Zoekt u professioneel advies voor het onderhoud en de herstelling van uw uurwerken en juwelen? Wij helpen je graag verder!

Contacteer ons VRIJBLIJVEND