0 Menu

Gecertificeerd Longines service centrum

We zijn een officieel gecertificeerd Longines service centrum. In ons atelier kan u terecht voor al uw Longines herstellingen.

Over Longines

Uit de prestigieuze traditie van het horlogevakmanschap ontstondin 1832, Longines in Zwitserland. Het merk kent een rijke geschiedenis en staat gekenmerkt om hun esthetische en technische innovaties. Deze vernieuwingen worden nauwlettend door ons bij Helox bijgehouden en we helpen u dan ook graag verder in het herstellen of onderhouden van uw geliefde horloges.

De ambities van de oprichters was om de tijdsgeest te vangen, ze streefden naar vooruitgang zonder onderhevig te zijn aan modegrillen en tot doel om uitzonderlijke resultaten te verkrijgen zonder eenvoud uit het oog te verliezen. Al deze elementen worden ook vandaag de dag nog nagestreefd en zijn terug te vinden in verschillende collecties uit het Horlogevakmanschap-segment.

inspireert en laat zich graag inspireren. Al sinds het ontstaan zijn ze nauw verbonden met bijvoorbeeld piloten en ontdekkingsreizigers. Hun doel was niet om grote faam te verwerven maar om aan de noden van deze pioniers te voorzien. In de jaren 1880 slaagde Longines erin om sportwedstrijden te meten tot op 1/5 van een seconde. Hun blijvende zoeken naar precisie en functionaliteit maakt dat ze in verschillende sporten nog steeds zeer aanwezig zijn. Zo zijn ze nog steeds zeer nauw verbonden met de paardensport, formule 1, tennis en ritmisch en artistiek turnen.