0 Menu

Gecertificeerd IWC service centrum

We zijn een officieel IWC gecertificeerd service centrum. In ons atelier kan u terecht voor al uw IWC herstellingen.

We hebben meerdere trainingen afgerond bij IWC zelf, waar onze technische competenties zijn geƫvalueerd. Ook de werkplaats is door IWC aan een controle onderworpen. U kunt dus met een gerust hart uw uurwerk toevertrouwen in de handen van een IWC geautoriseerd service centrum!

Lees ook dit interessante artikel over de restoratie en uiteindelijk verkoop van een IWC Davinci.

Over IWC

Een Amerikaanse pionier op het gebied van horlogemakers, Florentine Ariosto Jones, richtte in 1868 de International Watch Company op in Schaffhausen. Hij maakte gebruik van de hulp van hooggekwalificeerde Zwitserse horlogemakers, moderne technologie en waterkracht uit de nabijgelegen rivier de Rijn om uurwerken van de hoogst mogelijke kwaliteit te vervaardigen.

IWC zet zich al meer dan 150 jaar in voor hun traditie van uitmuntendheid. Hun mechanische uurwerken worden met de hand gemaakt in ateliers met minutieuze aandacht voor detail. Hun zes horlogefamilies combineren precisietechniek met buitengewoon en tijdloos design en ethisch verantwoorde materialen, en brengen de fijnste technologie en ongeƫvenaarde elegantie om uw pols.