0 Menu

Gecertificeerd Breitling service centrum

Roberto de bokx in zijn horloge werkplaats

We zijn een officieel gecertificeerd Breitling service centrum. In ons atelier kan u terecht voor al uw Breitling herstellingen.

Over Breitling

Breitling SA is een luxe horloge merk gevestigd te Grenchen, Zwitserland. Het bedrijf is gesticht in 1884 door Léon Breitling in Saint-Imier. Breitling is gekend voor precisie gemaakte chronometers ontworpen voor piloten.

U vraagt veel van uw Breitling: het is een precisie instrument dat de klok rond functioneert onder een onwaarschijnlijk aantal voorwaarden. Zoals elk specifiek complex deel van een ingenieurswerk, heeft uw Breitling regelmatig een onderhoud nodig van een bekwaamde hersteller om de betrouwbaarheid en prestatie van uw horloge te verzekeren. Als toegewijd hersteller staan wij klaar om er voor te zorgen dat de service die u ontvangt de kwaliteit van uw Breitling weerspiegeld.

diploma Breitling certificaat

Als klant van uw Breitling uurwerk kunt u altijd rekenen op hoogwaardige aftersales service. Onze serviceafdeling is gecertificeerd op het hoogste niveau en biedt u een garantie op de kwaliteit van herstelwerkzaamheden en onderhoud van uw horloge.  Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor het vervangen van banden. Of het nu een leren, rubberen of metalen band betreft, onze experts zorgen ervoor dat uw horloge er weer als nieuw uitziet. Vertrouw op onze vaardigheid en expertise voor een uitstekende service ervaring.